ZWARTE MAGIE VERWIJDEREN 

WAT IS ZWARTE MAGIE VERWIJDEREN?

Zwarte magie is een praktijk van het aanroepen van de kwade en demonische geesten om iemands egoïstische behoeften te vervullen. Het is eigenlijk een oefening die wordt uitgevoerd door een tantrische of een kwaadaardige zwarte magie-tovenaar die geleerd is en de gewoonte heeft om de geesten op te roepen. Het duurt enkele weken en vele dagen om de geesten op te roepen. Hoewel het een vreselijke praktijk is, komt het nog steeds veel voor in veel delen van de wereld. Het is over de hele wereld bekend onder verschillende namen, zoals Hex, Jadoo, Sorcery, Witchcraft, Curses, Sihr, Voodoo en Jadu. Astroloog

HOE WORDT ZWARTE MAGIE UITGEVOERD?

Het meest trieste deel van zwarte magie is dat het wordt uitgevoerd door uw naasten en dierbaren die hun kwade verlangens en wensen willen vervullen. Zwarte magie wordt uitgevoerd door mensen vanwege de verschillende redenen die woede, wraak, jaloezie, haat en egoïstische motieven zijn. Wanneer een persoon de andere persoon in de echte wereld niet kan uitdagen of concurreren, nemen ze de steun van de zwarte magische wereld om aan hun behoeften te voldoen.

  • Kortom, de spreuken van zwarte magie worden gedaan door de beoogde persoon iets te laten drinken of eten dat iets met zwarte magie te maken heeft.
  • Er worden ook foto’s gebruikt om de zwarte magie over het slachtoffer uit te spreken.
  • Het persoonlijke item, sieraad of sieraad van een persoon kan ook tegen de persoon worden gebruikt.

Dus als jij of je naasten of dierbaren een aantal rare en ongewone gebeurtenissen in het leven meemaken gedurende een lange periode, dan ben je misschien in de ban van zwarte magie.

Neem contact op

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Phone icon
Hi
Contact us!
WhatsApp icon
Hi