EINDE VIJANDELIJKE PROBLEMEN

EINDE VIJANDELIJKE PROBLEMEN

Ieder van ons moet vijanden hebben. We hebben allemaal vijanden, sommigen zijn jaloers op uw succes en groei. Uit jaloezie en het zien van je vooruitgang worden ze je vijand. Alleen omdat ze zichzelf niet kunnen verbeteren en jaloers blijven op je succes en vooruitgang, gebruiken ze illegale en levensgevaarlijke middelen. Het is helemaal niet gemakkelijk om met vijanden om te gaan, aangezien het extreem geestverontrustende en verontrustende mensen zijn. Vijanden kunnen je leven op welke manier dan ook aanvallen en schade toebrengen. Daarom, als jij of je dierbaren onder druk staan ​​van een vijand, dan kunnen astrologische remedies je er doorheen helpen.

ASTROLOGISCHE REMEDIES OM VIJANDEN TE VERNIETIGEN

 Lord Hanuman is de belichaming van moed en moed, dus het is belangrijk om zijn zegeningen te zoeken om vijanden uit je leven te verwijderen. Men moet 2 kruidnagels verbranden in het bijzijn van Lord Hanuman door een tempel binnen te gaan en Hanuman Chalisa te reciteren. De as van de kruidnagel wordt gebruikt als tilak.
 Een andere manier is om een ​​diya aan te steken met ghee en Lord Hanuman te aanbidden. Hierna moet je de volgende mantra voor 5 mala’s betoveren met een hakheekh mala- “Aam Purva Kapimukhaay Panchmukha Hanumanthe Tam Tam Tam Tam Tam Sakal Shatru Sanhaarnaay Swahah.”  Of je kunt deze remedie alleen reciteren en gebruiken als je een bad hebt genomen en de mantra volledig uit je hoofd hebt geleerd. De mantra is- “Jai Hanu, bajrangi gargaa ayab om op te staan. Shatrika Vijay Danakaa Bajaoge in Daya.” Het is raadzaam om de timing, betekenis, voordelen en dagen te kennen waarop deze remedies moeten worden uitgevoerd, u moet Pandith Sai Ram raadplegen.

Bad Luck Remove

Bad Luck Remove

Neem contact op

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Phone icon
Hi
Contact us!
WhatsApp icon
Hi