EINDE FAMILIEGESCHILLEN

 

EINDE FAMILIEGESCHILLEN

Het gelukkige en vredige gezin is de basis van de vooruitgang van een sterk persoon. De steun, begeleiding en instructies van onze familie zorgen ervoor dat we alle obstakels en hindernissen in het leven het hoofd bieden. Zij zijn degenen die ons prijzen in de goede tijden en degenen die ons opvoeden op het moment dat we onze weg en focus verloren. Maar als deze sterke basis genaamd ‘familie’ begint af te breken als gevolg van voortdurende conflicten, gevechten, misverstanden, geschillen enz., Dan wordt het een deel van de grootste zorg.
Wanneer alle inspanningen om de problemen op te lossen tevergeefs zijn, moet u de hulp inroepen van bepaalde astrologische remedies.

ASTROLOGISCHE VERHAALSMOGELIJKHEDEN OM FAMILIEGESCHILLEN OP TE LOSSEN

 Het dirigeren van een ‘Havan’ in je huis is de meest pure en vredezoekende, dé manier om de verloren harmonie terug te brengen in je huis. Havan vult het huis met positiviteit en verwijdert negativiteit die lange tijd in je huis hangt en geeft energie aan de omgeving van het huis.
 Je kunt Proper Utara ook vanuit je huis uitvoeren op geen maannacht; dit zal je helpen om de kwade energie die je huis omringt kwijt te raken.  Om je huis te redden van de gevolgen van de kwade energieën moet je 21 dagen lang wijwater sprenkelen. Dit zal helpen om het huis te zuiveren.  Om elk lid van het huis weg te houden van negativiteit en boze ogen, moet je een Yantra installeren.  Om de omgeving en de sfeer van het huis koel en vredig te houden, moet men een puja houden waarin elk lid moet worden betrokken. Het wordt aanbevolen om de juiste instructies van een geleerde astroloog te volgen voordat u de bovengenoemde remedies volgt. Hij zal u de betekenis, tijdstippen, dagen en hoe en wanneer deze remedies moeten worden uitgevoerd, laten weten.

Bad Luck Remove

Bad Luck Remove

Neem contact op

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Phone icon
Hi
Contact us!
WhatsApp icon
Hi